Esko Aaltosen kulttuuripalkinto 2021 Idulle

Idun edustajat vastaanottivat 28.10. Lounais-Hämeen Kotiseutu- ja Museoyhdistyksen myöntämän kulttuuripalkinnon.
”Vuoden 2021 Esko Aaltosen kulttuuripalkinnon Lounais-Hämeen Kotiseutuyhdistys myönsi Taideyhdistys Itu ry:lle Humppilan ja Lounais-Hämeen taide-elämän monipuolisesta kehittämisestä ja rikastuttamisesta. Toiminta on myös ollut kansainvälistä. Erityisesti Taidemakasiini Idun korkeatasoiset kesänäyttelyt Humppilassa ovat ilahduttaneet taiteen ystäviä vuodesta 2005 lähtien.”

Itulaiset ovat hyvin iloisia ja kiitollisia arvokkaasta tunnustuksesta!

Ilppo Aaltonen luovutti palkinnon nykyiselle puheenjohtajalle Pirkko Siivonen-Takulle. Mukana iloitsivat perustajajäsenet Raija Nokkala ja pitkäaikainen pj Elina Kylämarkula. (kuvat Pentti Nokkala ja Eila Heikkilä)