Yhdistys

Taideyhdistys Itu ry on perustettu vuonna 2004 edistämään jäsentensä taiteellisia pyrkimyksiä. Itu ry:n jäsenet ovat kuvataiteilijoita, erityisaloinaan esimerkiksi performanssi, teatteri, installaatiot. Etsimme uusia visioita, monenlaiset tekniikat ja materiaalit ovat tuttuja ryhmällemme. Tärkeintä on taiteen tuottama ajatusten avartuminen ja hyvä mieli.

Kesänäyttelyn avajaisia valmistelemassa 2013

Itu on yhdessä tekemistä. Itu järjestää taidenäyttelyitä ja -tapahtumia. Toimintaamme kuuluu vuosittainen kesänäyttely Taidemakasiini Idussa, joka vuonna 2005 remontoitu Urpolan kartanon vanhaan viljamakasiini Humppilassa lähelle Helsinki – Pori tietä. Lisäksi on ollut erilaisia hankkeita ja näyttelyitä.Kurssit, työpajat ja keskustelut alustuksineen ovat tärkeä osa toimintaa. Itu on avoin ideoille ja kaikenlaiselle taidetta edistävälle toiminnalle.

Haluatko liittyä jäseneksi Taideyhdistys Itu ry:een? Jäsenmaksu on 15€/vuosi (ei liittymismaksua). Lataa tästä täytettävä lomake, jonka voit täyttää sähköisesti ja lähettää sähköpostitse Idun osoitteeseen sihteeri(at)taideitu.net.
Anomus käsitellään seuraavassa Idun hallituksen kokouksessa.

Yhdistyksen hallitus tästä

Seuraa somessa!