Etusivu

Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa meitä!

Jäsenet!
Mielellämme laitamme jäsenten ilmoituksia ja kuvia teoksista. Lähettäkää materiaaleja vapaasti ja millin tahansa osoitteeseen taide.itu (at) gmail.com.

Kesänäyttely siirtyy ensi vuodelle 2021

Täksi kesäksi suunniteltu VESI-näyttely siirretään ensi vuodelle 2021 koronaviruspandemiasta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi. Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme.

Pidimme kokousta pitkästä aikaa su. 16.8. ja jatkovuosikokousta 19.9. Tiedotamme jäsenille tarkemmin näyttelystä ja toiminnasta seuraavalla jäsenkirjeellä.

Näyttelyyn ilmoittautuneet taiteilijat:
Merja Isotalo, Irja juusela, Satu Karhumaa, Minna Kemppi, Tiina Korsimaa-Simola, Elina Kylämarkula, Niina Laitonen, Satu Lusa, Heikki Mäntymaa, Niko Skorpio, Päivi Repo, Pirkko Siivonen-Takku, Outileena Uotila, Eija Tähkäpää, Reika Vesala, Paula Vierikko

Pirkko Siivonen-Takku
”Hiukan vettä” 2020

——————————————————————————————————

Taideyhdistys Itu ry

Itu ry. on perustettu vuonna 2004 edistämään jäsentensä taiteellisia pyrkimyksiä. Itu ry:n jäsenet ovat kuvataiteilijoita, erityisaloinaan esimerkiksi performanssi, teatteri, installaatiot. Etsimme uusia visioita, monenlaiset tekniikat ja materiaalit ovat tuttuja ryhmällemme. Tärkeintä on taiteen tuottama ajatusten avartuminen ja hyvä mieli.

Itu järjestää taidenäyttelyitä ja -tapahtumia. Omaksi näyttelytilaksi on vuonna 2005 remontoitu Urpolan kartanon vanhaan viljamakasiiniin Humppilassa lähelle Helsinki – Pori tietä. Kurssit, työpajat ja keskustelut alustuksineen ovat tärkeä osa toimintaa.

Haluatko liittyä jäseneksi Taideyhdistys Itu ry:een? Lataa tästä täytettävä lomake, jonka voit täyttää sähköisesti ja lähettää sähköpostitse Idun sihteerille tiina1 at live.fi. Jos tuntuu vaikealta, voit tulostaa lomakkeen ja lähettää sen postitse Taideyhdistys ITU / Elina Kylämarkula, Perkiöntie 13, 31640 Humppila.
Anomus käsitellään seuraavassa Idun hallituksen kokouksessa.

Tiedustelut: Elina Kylämarkula puh. 050 5868 187

Taideyhditys Itu ry.
Perkiöntie 13
31640 Humppila